Huoneistoremontti

 • Lattioiden ja kattojen asennus
 • Kalusteasennukset
 • Sisustuspanelointi
 • Perusremontti
 • Muuraustyöt
 • Maalaustyöt
 • Tapetointi
katso galleria

REMKYM OY toteuttaa kaikki asuin- ja liiketilojen sisäremontit laadukkaasti sekä suunnitelmien mukaisesti.

Yrityksemme vastaa koko hankkeen läpiviennistä sovitulla aikataululla. Meillä on kokemusta haastavistakin sisustusremonteista. Olemme ajan tasalla muuttuneista sisustusmateriaaleista. Vuosittain henkilöstö saa täydennyskoulutusta, osallistumme messuihin ja tiedämme nykypäivän sisustustrendeistä.

Maalaus tai tapetointi ovat helppoja ja nopeita tapoja virkistää kodin ilmettä. Meillä on vankka työkokemus alalla ja meiltä onnistuvat kaikki huoneistoremontin tarvittavat työt kuten panelointi, tapetointi, maalaustyöt, lattia- ja laatoitustyöt. Otamme huomioon asiakkaidemme toiveita, koska asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Teemme työt huolellisesti sovitussa aikataulussa.

Viime aikoina etätyön määrä on lisääntynyt huikeasti. On tärkeää panostaa kotona olevaan työpisteeseen, koska työympäristö vaikuttaa työnteon mielekkyyteen ja viihtyvyyteen. Me autamme sinua määrittelemään remonttitarpeesi ja löytämään juuri sinulle sopivia vaihtoehtoja.

Pyydä tarjous tai ilmainen kartoituskäynti!

Pyydä tarjousta

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Esimerkki: Saat maksimimäärän eli 2 250 euroa kotitalousvähennystä, kun maksat yritykselle työstä 5 875 euroa. 5 875 euroa x 40% – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa. Tästä linkistä pääset suoraan verottajan sivuille:

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

  Olemme luotettava kumppani ja hoidamme tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvoitteet.
  © RemKym Oy 2021 Kaikki oikeudet pidätetään
  © RemKym Oy 2021
  Kaikki oikeudet pidätetään