Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet

 • Kosteuskartoitukset
 • Talotekniikan uusinta
 • Kalusteiden asennus
 • Purku-ja pohjatyöt
 • Vedeneristystyöt
 • Laatoitustyöt
 • Valaistus
katso galleria

Nykyään kylpyhuone ei ole ainoastaan peseytymispaikka, vaan se on myös rentoutumispaikka, jossa kauniisti suunniteltu ja sisustettu kylpyhuone tuo kotikylpylän tunnetta.

Pintamateriaalivaihtoehtoja on nykyään hyvin monipuolisesti tarjolla. Olemme ajan tasalla uusista trendeistä ja tarvittaessa autamme materiaalien valinnoissa ja kerromme niistä lisää.

Otamme huomioon kylpyhuoneen koon ja näin hyödynnämme jokaisen pienenkin tilan neliön. Remontin lopputuloksena on esteettinen kylpyhuonekokonaisuus, jossa on huomioitu kaikki asiakkaan toiveet. Kylpyhuoneremontin yhteydessä on usein tarpeellista uusia sauna, mikäli sellainen on kohteessa. Meiltä onnistuvat kaikki remonttiin liittyvät työt purkutöistä loppusiivoukseen.

Märkätilojen remontti on ammattitaitoa vaativaa työtä, johon tarvitaan asianmukaiset työvälineet sekä luvat. Meiltä löytyy VTT:n myöntämä vedeneristyssertifikaatti. Meiltä onnistuvat myös kylpyhuoneiden kosteudenkartoitukset. Tarvittaessa järjestämme kuivaustyöt. Ota meihin yhteyttä ja sovitaan yhdessä remontoinnin yksityiskohdista!

ES_Rakentaja_markatilojen_RGB (1)

Pyydä tarjous tai ilmainen kartoituskäynti!

Pyydä tarjousta

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Esimerkki: Saat maksimimäärän eli 2 250 euroa kotitalousvähennystä, kun maksat yritykselle työstä 5 875 euroa. 5 875 euroa x 40% – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa. Tästä linkistä pääset suoraan verottajan sivuille:

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

  Olemme luotettava kumppani ja hoidamme tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvoitteet.
  © RemKym Oy 2021 Kaikki oikeudet pidätetään
  © RemKym Oy 2021
  Kaikki oikeudet pidätetään