Piharakennukset

 • Laajennukset
 • Leikkimokit
 • Pihasaunat
 • Autotallit
 • Varastot
 • Katokset
katso galleria

Piharakennukset ovat käytännöllisiä ja kauniita. Ne voi olla moderneja tai perinteisiä ja niillä on monia käyttötarkoituksia.

Piharakennus voi olla paikka, jossa tehdään töitä tai päinvastoin, se voi olla tila, jonne voi vetäytyä lepäämään. Se voi olla myös paikka, jossa voi viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Piharakennusten avulla piha saadaan pysymään siistinä. Yleensä siellä säilytetään puutarhakoneita, ulkokalusteita ja laitteita, jolloin ne ovat suojassa auringolta ja sateelta.

Rakennamme ja peruskorjaamme piharakennuksia, kuten varastoja, aittoja, roskakatoksia, leikkimökkejä, kesäkeittiöitä, vierasmajoja, kasvihuoneita, autokatoksia ja pihasaunoja. Tarvittaessa annamme uusia näkemyksiä toteutukseen niin, että kokonaisuus näyttää miellyttävältä.

Piharakennuksen voi rakentaa ilman rakennuslupaa, mikäli sen koko on enintään 12 m². Vaikka usein piharakennukset ovat kevytrakenteisia, kannattaa tästä huolimatta suunnitteluvaiheessa olla yhteydessä rakennusvalvontaan ja selvittää, mitä tontille saa rakentaa ja tarvitaanko erillistä rakennuslupaa.

Pyydä tarjous tai ilmainen kartoituskäynti!

Pyydä tarjousta

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Esimerkki: Saat maksimimäärän eli 2 250 euroa kotitalousvähennystä, kun maksat yritykselle työstä 5 875 euroa. 5 875 euroa x 40% – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa. Tästä linkistä pääset suoraan verottajan sivuille:

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

  Olemme luotettava kumppani ja hoidamme tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvoitteet.
  © RemKym Oy 2021 Kaikki oikeudet pidätetään
  © RemKym Oy 2021
  Kaikki oikeudet pidätetään