Saunat-1

Saunat

 • Lasiseinien asennus
 • Saunalauteet
 • Panelointi
 • Valaistus
katso galleria

Tiesitkö, että Suomessa on lähes kolme miljoonaa saunaa? Sauna on hyvin tärkeä voimanlähde meille kaikille.

Saunassa me rentoudumme ja saamme paljon positiivisia kokemuksia. Saunomisella on myös lukuisia terveysvaikutuksia. Siksi tilan sisustukseen on panostettava. Me autamme löytämään juuri oikeat ratkaisut saunatilojesi suunnittelussa ja remontoinnissa. Paras sauna on se sauna, mistä itse tykkäät! Meidän yritys tarjoaa vaihtoehtoja, jotta saunasta saa juuri sellaisen tilan, mikä on mieluisa, ja jossa mieli lepää ja viihtyy. Kokonaisuuteen vaikuttavat monet seikat, kuten mm. materiaalien valinta, väri, tilan valaistus, tuoksu ja järjestys.

Kiinnitämme erityisen paljon huomiota turvallisuuteen, mm. lattiapintoihin, sillä ne eivät saa olla liukkaita. Saunan suunnitteluvaiheessa mietimme etukäteen, millaista on kyseisessä tilassa nousta saunan lauteille ja sieltä alas ja pohdimme mahdolliset turvakaiteiden sijoittelut, jotka suojaavat kiukaan kuumuudelta.

Kiinnostaako moderni vai perinteinen sauna? Koulutettu puuseppämme tekee lauteet paikan päällä mittatilaustyönä asiakkaan valitsemista materiaaleista. Meiltä onnistuu myös valmiin saunapaketin asentaminen. Kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä unelmien sauna! Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Pyydä tarjous tai ilmainen kartoituskäynti!

Pyydä tarjousta

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Esimerkki: Saat maksimimäärän eli 2 250 euroa kotitalousvähennystä, kun maksat yritykselle työstä 5 875 euroa. 5 875 euroa x 40% – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa. Tästä linkistä pääset suoraan verottajan sivuille:

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

  Olemme luotettava kumppani ja hoidamme tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvoitteet.
  © RemKym Oy 2021 Kaikki oikeudet pidätetään
  © RemKym Oy 2021
  Kaikki oikeudet pidätetään