Terassi-1

Terassit

 • Laatoitustyot
 • Terassit
 • Portaat
 • Laiturit
 • Patiot
 • Aidat
katso galleria

Terasseja on monenlaisia: avoterasseja, lasiterasseja, kesäkeittiöitä ja lasihuoneita. On tärkeää miettiä, miten terassi istuu muuhun ympäristöön.

Terassin voi rakentaa korotettuna tai maan tasalle ja se voi olla kiinni talossa tai erillään siitä. Terassin ulkonäkö ja koko vaikuttavat sen käyttötarkoitukseen. Terassit lisäävät asumisviihtyvyyttä. Me autamme sinua suunnittelemaan juuri sellaisen terassin, josta haaveilet!

Toteutamme hyvin erilaisia terassi- ja aitaremontteja yksilöllisesti, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti mittatilaustyönä. Panostamme erityisen paljon pohjatyöhön, koska haastavat sääolosuhteet koettelevat terassia etenkin, jos terassi ei ole katon alla. Terassia täytyy muistaa myös huoltaa, sillä huoltotoimilla käyttöikä kasvaa huomattavasti. Kerromme sinulle mielellämme lisää, koska yrityksellämme on vankka vuosien kokemus ja ammattitaito.

Tarvittaessa meiltä saa myös ruuvipaaluperustuksia. Muista, että työnosuudesta saat kotitalousvähennyksen!

Pyydä tarjous tai ilmainen kartoituskäynti!

Pyydä tarjousta

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Esimerkki: Saat maksimimäärän eli 2 250 euroa kotitalousvähennystä, kun maksat yritykselle työstä 5 875 euroa. 5 875 euroa x 40% – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa. Tästä linkistä pääset suoraan verottajan sivuille:

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

  Olemme luotettava kumppani ja hoidamme tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvoitteet.
  © RemKym Oy 2021 Kaikki oikeudet pidätetään
  © RemKym Oy 2021
  Kaikki oikeudet pidätetään